• Watermark_bullet_black Vastlegging van de termen in deze tekst:
De organisatie: alle personen die betrokken zijn bij de promotie, verkoop en           begeleiding van “kilimanjaro bike trail”.
De deelnemers: alle personen die zich inschrijven en voldoen aan de voorwaarden van “kilimanjaro bike trail”.
  • Watermark_bullet_black Deze website is gebouwd rond een extreem evenement dat onderhevig is aan externe factoren. De informatie verstrekt op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen. De organisatie behoudt zich het recht voor het parcours, de overnachtingsplaatsen, logistiek en alle andere organisatorische facetten te wijzigen als ze van oordeel is dat dit nodig is voor een goed verloop van de tocht (zoals weersomstandigheden, staat van de weg, veiligheidsoverwegingen, instructies van overheidsinstanties).
  • Watermark_bullet_black De inhoud van de website mag enkel met toestemming van de organisatie gedupliceerd worden.
  • Watermark_bullet_black Deelnemers geven de toestemming aan de organisatie om beeldmateriaal van de deelnemers te gebruiken voor publicitaire doeleinden.
  • Watermark_bullet_black Deelnemers zijn tijdens de fietstochten verplicht zich te houden aan de geldende wegcode en de nodige veiligheidsvoorzorgen te nemen, zoals het dragen van een fietshelm.
  • Watermark_bullet_black De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen en andere nadelen veroorzaakt door derden ten laste van deelnemers.
  • Watermark_bullet_black Deelnemers begrijpen dat men reist door een andere cultuur en tonen respect voor deze cultuur. Tevens zijn ze zich ervan bewust dat ze reizen door afgelegen gebieden waar basisvoorzieningen zoals water schaars zijn. Sommige kampplaatsen zijn zonder sanitaire voorzieningen. Het kan voorvallen dat wegens omstandigheden voedsel gerantsoeneerd wordt door de organisatie.
  • Watermark_bullet_blackKort samengevat: deelnemers zijn er zich van bewust dat ze aan een uitzonderlijke expeditie deelnemen, onderhevig aan onvoorspelbare omstandigheden.
Axi - Via BV
Boudewijnstraat 17
2280 Grobbendonk
België

Siegfried Van Houtven (manager)
siegfried@adventurebiketrails.com
GSM (Belgium):
+32(0)485 08 89 10