Kenya Bike Trail Het verhaal

8 dagen sprankelend avontuur

6 ritten op een rij, 536km met 8601 hoogtemeters: De Kenya Bike Trail is een fietsavontuur gemaakt voor de sportieve fietser die van een stevige uitdaging houdt.

8 dagen sprankelend avontuur.

Eerste stop is aan de rand van Nairobi Nationaal Park, een opvangcentrum voor olifanten en neushoorns die slachtoffer werden van onder andere ivoorstropers: “The David Sheldrick Wildlife Trust”.

Tea fields, Kenya, Adventure bike trails

6 adem-benemende ritten.

Vertrekkend aan Lake Naivasha word je direct ondergedompeld in het wildlife van Hells gate Nationaal park. Later klimmen we uit de Rift vallei om via Aberdare NP naar de prachtige meanders van de Chania rivier te fietsen. Via Lake Elementaita zetten we onze fietsbanden weer in de Savanne om via een prachtige route Lake Naivasha terug te vinden.

Cyclists, Naivasha, Adventure Bike Trails

Fietsen naar de voet van Mt.Kenya

De rift vallei of grote slenk laten we achter ons en we klimmen naar de koelte van het gebergte (tot 2500m). Hier fietsen we door het “Gatamaiyo Forest Nature Reserve” waar we met wat geluk olifanten kunnen spotten. De prachtige valleien met theevelden die hierna volgen, spreken tot de verbeelding.

cyclist in forrest, adventure bike trails, adventure, tanzania
Axi - Via BV
Boudewijnstraat 17
2280 Grobbendonk
België

Siegfried Van Houtven (manager)
siegfried@adventurebiketrails.com
GSM (Belgium):
+32(0)485 08 89 10