Nieuwsbrief
Info
My Image
EDITION 7
2019

28/09 - 05/10

LAATSTE PLAATSEN

EDITION 9
2020

20/9 - 27/9

Uitverkocht!

EDITION 8
2020

23/02 - 29/02

REGISTREER
NU


Contact
Axi - Via bvba
Steenbergstraat 3
2280 Grobbendonk
België
(enkel op afspraak)
Siegfried Van Houtven

siegfried@kilimanjarobiketrail.com
GSM (Belgium):
+32(0)485 08 89 10
Skype: kilimanjarobiketrail 
Stacks Image 209755

Kenya Bike Trail Kenya

Hou je van stevig klimwerk en exotische dieren?

8 dagen sprankelend avontuur.

Hells gate, Kenya, Adventure bike trails, cyclists, nature

Na de landing op Jomo Kenyatta International Airport word je door ons opgepikt en dompelen we je onmiddellijk onder in Afrika. Eerste stop is aan de rand van Nairobi Nationaal Park, een opvangcentrum voor weesolifanten en neushoorns die slachtoffer werden van de ivoorstropers in Oost-Afrika: “The David Sheldrick Wildlife Trust”.
Na dit prachtige openingsbezoek bezoeken we nog een winkelcentrum, om daarna op weg te gaan naar Lake Naivasha, waar we zullen slapen met zicht op de grazende nijlpaarden.

6 ritten op een rij, 536km met 8601 hoogtemeters: De Kenya Bike Trail is gemaakt voor de sportieve fietser die van een stevige uitdaging houdt. Vertrekkend aan Lake Naivasha word je direct ondergedompeld in het wildlife van Hells gate Nationaal park. Later klimmen we uit de Rift vallei om via Aberdare NP naar de prachtige meanders van de Chania rivier te fietsen. Via Lake Elementaita zetten we onze fietsbanden weer in de Savanne om via een prachtige route Lake Naivasha terug te vinden.

6 adem-benemende ritten.

Tea fields, Kenya, Adventure bike trails

Fietsen naar de voet van Mt.Kenya

Cyclists, Naivasha, Adventure Bike Trails

De rift vallei of grote slenk laten we achter ons en we klimmen naar de koelte van het gebergte (tot 2500m). Hier fietsen we door het “Gatamaiyo Forest Nature Reserve” waar we met wat geluk olifanten kunnen spotten. De prachtige valleien met theevelden die hierna volgen, spreken tot de verbeelding.


Fietsreizen Kenya: Kenya Bike Trail is een uitermate uitdagend fietsavontuur langs de prachtigste plekken in Kenia. Fietsen tussen wildlife en theeplantages.